تاریخ : دوشنبه 26 ارديبهشت 1401

قابل توجه دانشجویان دکتری

** مهم**
احتراما به اطلاع دانشجویان محترم دکتری می رساند: دانشکده معماری و شهرسازی در نظر دارد در ادامه سلسله نشستهای علمی دانشجویان دکتری، نشستی را در تاریخ 18و19 خردادماه سال جاری برگزار نماید که شامل سخنرانی اساتید خارجی و داخلی در حوزه نظریه پردازی شهرسازی و معماری اسلامی و همچنین تشکیل پنل هایی جهت ارائه و بررسی فرآیند انجام رساله دانشجویان مقطع دکتری می باشد. لذا به منظور زمانبندی و تنظیم برنامه این پنل های تخصصی از تمامی دانشجویان مقطع دکتری که از پروپوزال خود دفاع کرده اند ،لازم است چکیده(فارسی و انگلیسی) و سایر اطلاعات مورد نیاز که در فایلهای پیوست قید گردیده است را تکمیل و حداکثر تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ارسال نمایند.
قابل ذکر است حضور در این نشست الزامی است و جزو گواهی های قابل ارائه برای برگزاری جلسه پیش دفاع محسوب میشود.
فلذا لازم است فایل ها و مدارک مربوطه را در قالب فایل های پیوست با این اطلاعیه، حداکثر تا تاریخ معین شده ارسال گردد.

در قسمت فارسی از فونت B nazanin استفاده گردد
و در قسمت انگلیسی از فونت Arial
دریافت فایل معماری اسامی
دریافت فایل شهرسازی اسلامی

در قالب pdf  به شماره واتساپ ٠٩١٩٠٧١٧٠٧٧ ارسال فرمائید.

تبریز - میدان ساعت - خیابان مصلی - دانشکده معماری و شهرسازی

کد پستی : 5137753497   تلفن: 35539207-041   دورنگار :35539200-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.