041-35408097
info@tabriziau.ac.ir
EN
آشنایی با دانشکده
برنامه آموزشی
کاربرگ ها
حمایت از پایان نامه های دکتری و کارشناسی ارشد
آمار دانشجویان و دانش آموختگان
شماره تلفن های ضروری دانشکده
معماران بنام آذربایجان
صفحه اصلی
اعضا
مدیریت
اعضای هیئت علمی
کتابهای اعضاء هیئت علمی
اساتید مدعو
تحصیلات کارشناسی
رشته های آموزشی
دروس ارائه شده
تحصیلات تکمیلی
رشته های آموزشی
سر فصل رشته
دانشجویان و دانش آموختگان دکتری
دانشجویان و دانش آموختگان کارشناسی ارشد
پژوهش و فناوری
چشم انداز پژوهشی
طرح های پژوهشی
ارتباط با ما
تاریخ :
دوشنبه 20 اسفند 1403
کد
240
افتخارآفرینی دانشجوی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری
مانا وحید بافنده
در اختتامیه شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری، که روز شنبه ۴ اسفند ماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، پایاننامهای با عنوان «تدوین چارچوب طراحی جداره محورهای تاریخی با تأکید بر بازآفرینی تصویر ذهنی شهروندان (نمونه موردی: خیابان ارگ شهر مشهد)»، تألیف
مهندس مانا وحیدبافنده
، پژوهشگر دکتری شهرسازی دانشگاه تربیت مدرس و فارغالتحصیل کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه هنر اسلامی تبریز، به عنوان پایاننامهها/رساله برگزیده کشوری انتخاب شد. این پژوهش تحت راهنمایی جناب آقای دکتر جواد ایمانی شاملو در دانشگاه هنر اسلامی تبریز انجام شده است.
این جشنواره با حضور بیش از ۲۰۰ استاد دانشگاه، ۵۰ مرکز علمی و سایر نهادهای پژوهشی برگزار شد و در مجموع ۱۳۷۵ اثر در قالب مقاله، پایاننامه، پژوهشهای کاربردی و مطالعات نوآورانه به دبیرخانه ارسال شد. پس از ارزیابی آثار در سه مرحله، پژوهشگر دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز در فهرست برگزیدگان این رویداد علمی قرار گرفت. معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه هنر اسلامی تبریز، این موفقیت ارزشمند را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک میگوید.
جشنواره مذکور توسط مرکز مطالعات و برنامهریزی شهری شهرداری تهران، مجمع شهری تهران (
TUF
)، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، و سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور برگزار شد و به بررسی و ارائه راهکارهای نوین در مدیریت شهری پرداخته است. از جمله موضوعات مهم مورد بررسی در این رویداد علمی، فضاهای سبز، آلودگی هوا، ترافیک و مسائل زیرساختی شهری بوده است. پژوهش برگزیده، با ارائه یک چارچوب طراحی جدید در ساماندهی جدارههای محورهای تاریخی، به نقش این فضاها در بازآفرینی تصویر ذهنی شهروندان پرداخته و راهکارهایی نوین برای ارتقای کیفیت فضاهای شهری ارائه داده است. این پژوهش در راستای حل چالشهای طراحی شهری و بهبود تعامل شهروندان با بافتهای تاریخی، گامی مؤثر در حوزه مدیریت پایدار شهری محسوب میشود.
شایان ذکر است که جشنواره مذکور معتبرترین جشنواره در حوزه معماری، شهرسازی و مدیریت شهری است که هر ساله پذیرای بالغ بر ۲۰۰۰ اثر در قالب مقاله، رساله و طرح پژوهشی از پژوهشگران و سازمان های ذیربط از سراسر کشور است.