تاریخ : پنجشنبه 14 شهريور 1398

نکات مهم در خصوص انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 99-98

• * با توجه به اتمام سنوات تحصیلی دانشجویان کارشناسی ورودی مهر 94 و قبل از آن، کارشناسی ارشد ورودی مهر 96 و قبل از آن، دکتری ورودی مهر 94  و قبل از آن، این دانشجویان لازم است فرم تمدید سنوات را قبل از زمان انتخاب واحد تکمیل و به اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی تحویل دهند.
  • * کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی 93 و قبل از آن، کارشناسی ارشد ورودی مهر 95 و قبل از آن و دکتری ورودی مهر 93 و قبل از آن می بایست جهت تمدید سنوات از طریق کمیسیون موارد خاص دانشگاه اقدام نمایند.
  • * كليه دانشجويان تحصيلات تكميلي تا زمان دفاع از پاياننامه يا رساله در تمامي نيم سالها ملزم به انتخاب واحد ميباشند. عدم انتخاب واحد به منزله انصراف از تحصيل بوده و حكم عدم مراجعه آنها صادر خواهد شد.
  • * کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی كه واحدهاي درسي خود را گذرانده اند، بايد حسب مورد نسبت به انتخاب واحد پاياننامه ارشد، تمديد پاياننامه ارشد، آمادگی برای آزمون جامع، آزمون جامع، رساله دكتري يا تمديد رساله دكتري اقدام نمايند.
  • * دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی مهر 97 تنها در صورتی مجاز به انتخاب واحد خواهند بود که موضوع پایاننامه خود را به تصویب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه رسانده باشند.

تبریز - میدان ساعت - خیابان مصلی - دانشکده معماری و شهرسازی

کد پستی : 5137753497   تلفن: 35539207-041   دورنگار :35539200-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.