تاریخ : چهارشنبه 6 اسفند 1399
کد 82

فرآیند الکترونیکی درخواست برگزاری جلسه دفاع و صدور مجوز دفاع دانشجویان کارشناسی از طریق سامانه اداري دانشگاه

به‌ آگاهی دانشجویان کارشناسی دانشگاه هنر اسلامی تبریز می رساند، با توجه به شرایط کنونی و به‌‏منظور کاهش مراجعات مستقیم و تسریع گردش کار در انجام مقدمات دفاعیه‌‏ها، از این پس درخواست برگزاری جلسه دفاع و صدور مجوز دفاع دانشجویان فقط به صورت الکترونیکی و از طریق کارتابل دانشجویان انجام خواهد شد.
مراحل درخواست و صدور مجوز دفاع از پایان‌‏نامه کارشناسی در سامانه به ‌شرح زیر می باشد:
  1. اخذ مجوز از استاد راهنمای اول با استفاده از تکمیل کاربرگ «تائیدیه استاد راهنمای اول جهت ارائه پایاننامه/پروژه نهایی کارشناسی» (از سايت مديريت امور آموزشي و تحصيلات تكميلي قسمت کاربرگ ها قابل دسترس است)
  2. ورود به کارتابل دانشجو، انتخاب گزینه «درخواست مجوز ارائه پايان نامه»، تکمیل اطلاعات، الصاق فرم تاييديه استاد راهنما و ثبت درخواست و ارسال آن
  3. بررسی و تایید کارشناس اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی (داشتن شرایط دفاع: واحدهای گذرانده و معدل)
  4. تایید مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و ارسال مجوز به معاون آموزشی دانشکده
تذکرات مهم:
- دانشجویان و اساتید محترم راهنما توجه نمایند که برنامه ریزي براي درخواست صدور مجوز دفاع دانشجو بایستی به گونه اي باشد که درخواست ها حداکثر تا تاریخ 26 شهریور ماه به تایید نهایی مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برسند.
- آخرین مهلت تحویل پایاننامه و مجوز دفاع به دانشکده ها بر اساس تاریخ های اعلامی دانشکده ها می باشد.
- کاربرگ « تائیدیه استاد راهنمای اول جهت ارائه پایاننامه/پروژه نهایی کارشناسی»  به امضای استاد راهنمای اول می رسد و هماهنگی با دیگر اعضای تیم راهنما بر عهده ايشان خواهد بود.
- دانشجو می تواند از طریق مکاتبات اداری (کارتابل نامه) از قسمت «گردش كار»، از وضعیت درخواست خود مطلع شود. پیگیری مراحل تایید و رفع مشکلات احتمالی اعلامي از طرف اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی بر عهده دانشجو می باشد.

تبریز - میدان ساعت - خیابان مصلی - دانشکده معماری و شهرسازی

کد پستی : 5137753497   تلفن: 35539207-041   دورنگار :35539200-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.